Ваши коментари

Ова страница је намењена Вашим коментарима и сугестијама

Трудићемо се да да на Ваша питања што пре одговоримо а значиће нам сваки Ваш коментар.

6 коментара:

 1. Dobro bi bilo da penzioneri organizovano učestvuju u političkom životu Srbije. Iz više razloga. Ima nas blizu 1,7 miliona, skoro koliko i zaposlenih. Na žalost, dosta smo stručniji i sposobniji od onih koji vladaju Srbijom već 25 g. Od 1990.g. sve dosadašnje vlasti jedino što povećavaju to je broj penzionera.
  Diplomirani sam ekonomista. Bavio sam se privrednim finansijama i bankarstvom, a bio sam i kolumnista nekadašnjeg kragujevačkog nedeljnika "Svetlost". Ako NUPS nema lične ambicije rukovodstva kakve ima ona bruka iz PUPS-a, želeo bih da se i sam uključim.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Poštovani gosp. Miloševiću. Dobro došli u NUPS.Rado prihvatamo Vašu spremnost da nam se pridružite.
   Molim Vas da se javite na adresu: ilicpprof@gmail.com

   Избриши
 2. Администратор блога је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши
 3. НУПС има аспирације да се активније укључи у политички живот Србије, да млади као носиоци енергије и пензионери, са огромним искуством, политички некомпромитовани, преузму бреме реформи, правих и темељитих, поставе чврсте темеље државе и онда препусте младима да је даље воде, све у интересу не само садашњих поколења већ и оних будућих. Даље растакање државе се мора зауставити.

  ОдговориИзбриши
 4. Trebalo bi da se sistemski definiše i "najniža garantovana penzija", (koja je ustvari socijalna kategorija jer se uvek finansira iz budžeta, a sada je oko 15.000), da bude najmanje 1/3 prosečne neto plate i da se uskladjuje zajedno sa budućim redovnim uskladjivanjem penzija, nap. svakih 6 meseci.

  ОдговориИзбриши
 5. KRKOBABICI SU NA CUDESAN NACIN PREVARILI PENZIONERE DA SE UCLANE U PUPS.ZA PREDSEDNIKE OPSTINSKIH UDRUZENJA POSTAVILI SVE NJIMA PODOBNE LJUDE A NAJVISE PENZIONERA PRIDOSLIH IZ MUPA JER ONI MLADI ODLAZE U PENZIJU.SVI ONI OBAVLJAJU VEOMA PRLJAVE POSLOVE NAVODIM PRIMER PREDSEDNIKA UDRUZENJA PENZIONERA U PROKUPLJU CAK JE PAR PUTA I SUDSKI KAZNJAVAN A SAD SE USUDIO SA GRUPOM VLASTODRZACA DA SAMOVOLJNO OSNUJU NEKU ORGANIZACIJU JUGOISTOCNE SRBIJE KOJI NE POSTOJI U STATUTU UDRUZENJA NA REPUBLICKOM NIVOU.ZATO SE ODUPRIMO TAKVIM PREDSEDNICIMA I OJACAJMO NASE UDRUZENJE.

  ОдговориИзбриши