27. 3. 2018.

ПОДРШКА СРБИМА И ДРУГИМ НЕАЛБАНЦИМА НА КИМ


НУПС изражава велику огорченост због терористичког и криминалног демонстрирања силе над ненаоружаним цивилима који су у Северној Косовској Митровици имали састанак, под плаштом полицијске интервенције, кршећи све правне норме и договоре постигнуте у Бриселу, очекујући исхитрену и импулсивну реакцију Срба и њихово самоорганизовање како би се исти окривили за прекид ионако неуспешних и јалових преговора под надзором ЕУ са онима који су глуви, слепи и неми за било какав договор ако није у складу са интересима пљачкаша косметских богатстава и људских органа на КиМ.

Изражавамо и велико незадовољство због немуштих реакција тзв. МЗ, посебно бриселске администрације, која је практично преко Еулекса дала подршку и учествовала у овој назови полицијскотерористичкој нелегитимној и агресивној демонстрацији силе и малтретирања ненаоружаних људи, цивила, уз лажне разлоге и алибије. На овај начин се по ко зна који пут показује да су Брисел, ЕУ и НАТО неискрени према Србији и да су им овомиленијумске српске власти наивно веровале.

Не заслужују никакво будуће поверење Србије коју комадају и понижавају на сваком кораку.

Позивамо српске власти да трезвено, рационално и енергично реагују на ову провокацију упада наоружаних људи на територију која није под њиховом контролом и надлежношћу, у Северну Косовску Митровицу, да захтевају до испуњења процесуирање свих одговорних за овај криминални чин и киднаповање и тортуру над Директором канцеларије за КиМ Марком Ђурићем, главним преговарачем у Бриселу испред Београда, као и осталим присутним на састанку који су малтретирани и премлаћивани, да се до испуњења захтева замрзну даљи преговори, посебно до испуњења до сада свега договореног и потписаног у Бриселу, на првом месту везано за ЗСО, те да се у даљем апсолутно инсистира на реализацији Р1244 у потпуности.

Свако друго поступање би значило признање слабости, немоћи и мирења са омаловажавањима и понижавањима српског народа и Србије.

Уместо рекетирања пензионера престати са сервисирањем дугова терориста и мафијашких кланова и иста средства усмерити на враћање отетог пензионерима. Бесмислено је оправдање да се сервисирањем дугова оних који комадају Србију глуми да је КиМ део Србије, и то према онима који саучествују у пљачки и нарушавању територијалног интегритета Србије.

Уколико тзв.МЗ и ЕУ не уваже оправдане захтеве Србије да се повуче потпис са свих договора у Бриселу до потпуног испуњења договореног и саме Р1244.

Позивамо и све грађане Србије на јединство и смиреност, на ненаседање провокацијама, на политичко јединство око даље интеграције КиМ у уставноправни систем Србије, а безбедносне снаге Србије да буду спремне и мобилне за брзо и ефикасно реаговање у случају угрожавања безбедности грађана Србије на Северу КиМ и Југу Србије и апсолутне заштите истих.

ГЛАВНИ ОДБОР НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ.
 

Нема коментара:

Постави коментар