18. 3. 2019.

ПОДРШКА НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ (НУПС) ПРОТЕСТУ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ


16.03.2019. У 16 ч. ИСПРЕД ЗГРАДЕ МУП-а (палата Србија, западна страна)

Када јавно протестују Полиција и Војска, када указују на непоштовање закона и основних људских права, на гажење Устава Србије, то мора да забрине све оне који очекују да правна држава функционише и да обезбеђује свим грађанима и правним субјектима правну сигурност.

Ако они који су једине организоване оружане силе у Србији, намењене чувању државе и обезбеђивању несметаног функционисање исте у свим сферама друштвеног живота, јавно указују на проблеме на том плану, стање је већ алармантно, правосуђе и судска власт не функционишу и нису у служби функционисања правне државе, те постају њен најлошији и трули стуб, што на својој кожи најбоље осећају бездушно рекетирани и терорисани пензионери.

Држава која се декларативно изјашњава за европске вредности мора да се посвети искреним и коренитим реформама јер све друго води у анархију и супротно од ЕУ и стабилности државе.
   
ПРОТЕСТ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ под називом

                                                                 "БРАНИМО ЗАКОН".
                „КАДА НЕПРАВДА ПОСТАНЕ ЗАКОН ОТПОР ПОСТАЈЕ ТВОЈА ДУЖНОСТ“

има велику тежину која обавезује:

НУПС позива све оне који се у Србији осећају правно угроженим и који желе да правна држава функционише пуним капацитетима, да дају свој пуни допринос и присуствују овом протесту који је и позив на разум у интересу будућности и бројних поколења која долазе и која ће у Србији да живе и раде а не да беже из ње.

ДО КОНАЧНЕ И ПОТПУНЕ ПОБЕДЕ ПРАВДЕ И ИСТИНЕ!

ГЛАВНИ ОДБОР НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ

Нема коментара:

Постави коментар