4. 5. 2018.

Пола година од увођења: СЕНИОР КАРТИЦЕ БИЛЕ У СЛУЖБИ ПОЛИТИЧКОГ МАРКЕТИНГА


Ново удружење пензионера Србије оцењује, пола године од увођења,  да су „сениорске картице“ биле предизборна обмана режима  и да је ово била још једна игра са најстаријом популацијом, којој се режим цинично смеје након завршених београдских избора.  И даље слушамо обмане попут оних да „пензије никада нису биле веће“, да „пензионерима следују пензије али не и износи“,  „да је Србија у суфициту и никада богатија“. Не говори се да је  „суфицит“, и ако је евентуално остварен, резултат   неуставне пљачке над пензионерима.

НУПС подсећа на медијску помпу пред београдске  изборе око сениорских-пензионерских картица, а којима се обећавало благостање пензионерима. Након пола године, када се  подвуче црта, дупла нула. Највећа пријављена уштеда за коју НУПС зна је уштеда  уз помоћ „чаробне картице“ од 28 динара, још 2 динара, па ето пензионерима кугле сладоледа, тек да се расхладе.  Понуђени попусти су најчешће мањи него редовни које компаније имају, или су за производе и услуге које пензионери не користе, попут сета часова јахања, посете ЗОО врту,  месечне карте за фитнес, или за фармацеутске производе по избору продавца или произвођача, али, најосетнији је онај од 15%  за погребне услуге. Ван Београда пензионери нису ни видели „чаробну картицу“.

Највећи успех овог маркетиншког трика је превара пензионера на беогерадским  изборима. Многи су насели, не схватајући да је отворена Пандорина кутија дискриминације међу београдским  и другим пензионерима. 

Позивамо одговорне у Србији да одмах прекину са рекетирањем  пензионера, да пониште срамни и неуставни  закон и врате пензионерима њихову отету имовину и стечено право и дозволе им да сами одлучују како ће свој новац да троше.

Нема коментара:

Постави коментар