4. 11. 2018.

РЕАГОВАЊЕ НУПС-а НА БРОЈНЕ ПОЗИВЕ И ПИТАЊА ГРАЂАНА СРБИЈЕ

У последње време јако велики број гарађана нам се јавља, интересује се за активности НУПС-а и питају како да нам се прикључе у борби за остваривање њихових права, али, многи питају и да ли смо ПОЛИТИЧКИ ОБОЈЕНИ?

Захвални смо свима који су нам се јавили и да су уочили нашу активност и борбу за права пензионера и будућих пензионера.
Не знамо тачно на шта је ко мислио када је питао да ли смо политички обојени, а ако су подразумевали да ли смо од неке странке, или у некој странци, односно њени симпатизери, НИСМО! Настали смо као одговор - револт на издају пензионера од стране ПУПС-а који је прихватио и лажно саопштио дасе пензионери слажу да буду рекетирани и терорисани због чега је њихова смртност порасла за 11%. У време овог четворогодишњег терора над пензионерима у "вечне бање“ отишло је око 200.000, само прошле године 87.000 пензионера, док у Србији 165.000 старијих особа од 65.г нема никаква примања и нису у пензионом систему.

Боримо се за интересе и будућност не само пензионера, већ свих грађана Србије који треба да доживе мирну старост и достојанствени живот у трећем добу, те да се њихова остварена права, њихова лична својина, а то су пензије, не злоупотребљавају за вођење социјалне политике од стране државе и куповину гласова најугроженијих.

Како је свака борба изван политичких институција и државе унапред осуђена на пропаст, нити је држава до сада озбиљније реаговала на бројне протестепензионера и старијих особа, као и будућих пензионера који схватају да сада треба да се боре за своју и будућност својих породица, то озбиљно размишљамо да се на следећим парламентарним изборима, као Удружење грађана, самостално укључимо у њих, да ако победимо искрено искористимо огромно знање и искуство акумулирано у онима који су у свом животном и радном веку имали много позитивних и негативних искустава, успона и падова, заједно са младима , будућим пензионерима, створимо стабилне и чврсте темеље једне новореформисане и срећне државе и препустимо младима да је даље воде. Имамо моралну обавезу да зауставимо даље осиромашивање и распродају државе и поколењима које долазе не остављамо хаосе од живота.

У том погледу интензивно радимо на стварању јаке организационе инфраструктуре.

Уколико желите да нам се придружите у тој борби за бољу сутрашњицу свих ДОБРОДОШЛИ!

ГЛАВНИ ОДБОР НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ (НУПС)

Нема коментара:

Постави коментар