19. 1. 2018.

НСПМ: Ново удружење пензионера Србије: Подржаћемо Драгана Ђиласа на београдским изборима јер ценимо шта је све учинио за пензионере као градоначелник

Извор:  НОВА СРПСКА ПОЛИТИЧКА МИСАО
Кандидата за градоначелника Драгана Ђиласа подржало је и Ново удружење пензионера Србије (НУПС) чија је председница Драгица Минић рекла да то чине ценећи шта је све учинио за пензионере као градоначелник.
„Ова наша сарадња треба да уроди плодом за побољшање стандарда садашњих пензионера и свих угрожених категорија друштва, а још више за оне који долазе и тек ће ускоро бити пензионери“, нагласила је Минић, након састанка представника НУПС са Ђиласом.
Према речима Ђиласа, био је то "сјајан састанак" на којем је чуо много добрих идеја, не само директно за интересе пензионера, већ и свих грађана, приметивши да ћемо "сви ми бити једном пензионери".
Ђилас је нагласио да је одлично што се пензинери организују и боре да немамо партије пензионера које седе у Влади када она доноси одлуку о смањењу пензија "чиме постајемо јединствени држава у свету".
„Партнери смо у послу да изградимо Београд у којем желимо да живимо, да направимо од њега место у коме вреди живети, што је нама свима циљ“, казап је Ђилас.
Ђилас је подсетио да је власт смањила пензије како би покушала да уреди финансије у држави чиме се годишње уштеди 210 милиона евра.
„Србија гас направи годишње минус који је већи од тога, погледајте колико тих компанија има које праве стотине милиона минуса“, рекао је Ђилас, указујући да је то потпуно погрешна мера.
„Дубоко верујем да је противуставна, незаконита и да су слични покушаји смањивања пензија у другим европским земљама на крају оборени од њихових Уставних судова“, рекао је Ђилас, који је сигуран да ће тако бити и у Србији.

Нема коментара:

Постави коментар