29. 12. 2018.

ПОДРШКА НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ ВОЈНИМ БЕСКУЋНИЦИМА

Недопустив је однос државе, њеног ресорног министарства, до војних бескућника, оних који су бранили државу и гинули док су им породице остајале без ичега. Нецивилизацијски је да се сада игра са њиховим животима. У 21-ом веку породице војних бескућника су остављене без грејања још пре месец дана, њихова деца и унуци седе умотани у ћебад у стану, колективном смештају у „Бристолу“, и још им се прети да ће бити избачени на улицу. Такав однос до бранилаца државе доприноси да се губи поверење у њу и да сутра многи и не помисле да бране власт која се тако понаша.

НУПС захтева од државе да се сместа укључи грејање које ни у конц. логорима није искључивано и да се у року од највише месец дана реши питање стамбеног збрињавања свих тих породица. Нека им се дају станови у БГ на води јер се за рачун истог и ови напаћени људи третирају као робови.

Сва подршка јавном протесту у 11:55 испред „Бристола“.

1 коментар:

  1. Гледам овој пост е напишан пред точно една година. Се прашував дали сè помина добро. Позајмување од Discover. Дали сте имале финансиски проблеми? Дали некои позитивни заемодавачи ви нудат заем? Верувам дека Педро Џером и неговата компанија за заем со која работев за да го финансирате мојот бизнис, дали сте имале некакви финансиски проблеми обидувајќи се да добиете заем или да добиете флексибилна отплата на заемот? Тогаш Педро и неговата компанија за заем ќе ги ценат овие прашања за заеми или поединечни заеми или корпоративни заеми, затоа сакам да ви кажам однапред благодарам Педро Џером и неговата компанија за заем што ми дадоа заем со стапка од 2%. Контактирајте со Педро Џером и неговата компанија за заем на е-пошта: pedroloanss@gmail.com. WhatsApp +18632310632

    ОдговориИзбриши