23. 1. 2019.

НОВО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ СЕ НАЈОШТРИЈЕ ПРОТИВИ НАМЕРАМА СНС ДА ОРГАНИЗУЈЕ ВАНРЕДНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ

Ванредни парламентарни избори су признање неспособности, незнања, неуспешности, јаловости, да су сва обећања биле само бајке и да су изборна ријалитисања основна преокупација странака на власти, те су у супротности са интересима државе и народа и искључиво у интересу тих странака.

Опасно је да се у време одлуке по опстанак Србије губи драгоцено време и жели изборима када им није време и нису планирана средства за исте да покрије могућа велеиздаја и пристанак на комадање Србије јер ће се власти које нису ни бирачки списак уредиле покушати да сакрију иза наводне воље народа коме никада нису рекле да имају намеру да испарцелишу Србију, да терористичким, зликовачким, мафијашким, клановски организованим сецесионистима који су трговали људским органима Срба поклоне најсветији, најдуховнији и најбогатији део Србије, Балкана и великог дела Европе.

Држава где о изборима одлучује председник било које странке, макар био и председник државе, је у апсолутном апсолутизму и у њој не функционишу ни Устав ни закони, не постоји никаква одговорност до резултата владавине, те је намера да се увек када некоме падне на памет могу преко ванредних избора да краду године мандата и не полажу рачуни народу за неиспуњено.

Ко тражи ванредне изборе, супротно чл.101, ст.1 Устава, мора сам да их плати, не из наслова рекетирања пензионера, да до детаља објасни шта је реализовано од изборних обећања на претходним изборима и свој будући програм, пре свега по питању политичког статуса КиМ и опстанка Србије или не. Завијање у обланде од стране задужених за режију несме да прође, већ само прецизно наведено са операционализацијом одговорности за стање. Како се по питању термина за изборе не поштују закони и Устав уз плаћање свих трошкова избора од стране организатора комплетној власти док се не договоре нови органи не следују никаква примања из буџета државе, нису на својим радним местима и не баве се пословима за које их народ плаћа.

ГЛАВНИ ОДБОР НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ (НУПС)

Нема коментара:

Постави коментар