3. 6. 2020.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ И ПОЗИВ ЗА ПОВЛАЧЕЊЕ ИЗБОРНИХ ЛИСТИ И НЕИЗЛАЗАК НА НЕУСТАВНЕ И НЕУСЛОВНЕ ИЗБОРЕ

НУПС предлаже свим подносиоцима изборних листа да их у законском року повуку јер су предстојећи избори неуставни и неравноправни, практично унапред одлучени. Изборна кампања коалиције на власти траје од избора до избора, у време пандемије су конкуренције спречене да раде на изборним активностима, а они који су предали листе могли су да наставе са изборним активностима. Наступи на медијима су резервисани за државни врх где се под плаштом државничких активности врши агресивна кампања и политички противници  представљају као талог друштва, фашисти, криминалци,... а у емисијама предвиђеним за изборно представљање практично оставља време једино за пароле или свађе и немогућност представљања програма и кадрова.

Полазећи од предпоставке да у тим условима није могуће равноправно учествовати, а убеђени победници најављују решење питања КиМ поделом истог, наводним компромисом, разграничењем, у коме сви треба да добију нешто, а то добијање за Србију значи смањење њене територије, давати легитимитет тој политици је злочин према држави и народу. Признање у било којој величини државе терористима, злочинцима и криминалцима којима је и сопствени народ талац лоше сецесионистичке политике, значи увођење Србије у нове поделе и компромисе, капитулације, са другим националним мањинама. Питање КиМ је питање опстанка Србије и са тиме нико несме да се игра, без обзира што поделу траже моћници са Запада који су растурили у крви и СФРЈ и Србију и који нису искрени према њој, нити су икада планирали да је приме у своје редове, осим да искористе и опљачкају.
КиМ треба да у складу са Р1244 и највишим светским стандардима има аутономију коју на свету нема ни једна национална не и посебну државу. Пре 150г на КиМ уопште није било Албанаца а сада би екстремним елементима требало дати државу. Са будућношћу будућих генерација и државе нико несме да се игра.

Политика која планира решавање проблема наталитета мигрантима, војском са разних светских ратишта, је погубна и за 20г води нестајању Србије и промени њене демографске слике, на много екстремнији начин него се то десило на КиМ, несме да добије подршку и прилику да се такав паклени план реализује.

Пут ка ЕУ која је за Србију само фатаморгана је у садашњим условима и уценама неприхватљив и погрешан, води у даље осиромашивање и комадање исте, континуирано уцењивање и условљавање. Сама чињеница да се планира насељавање великог броја миграната значи и одустајање од пута ка ЕУ јер она државу у којој се ствара нова ИД никада неће примити у своје редове, те ничији интереси не могу и не смеју бити изнад државних и интереса народа. У последњих 20г ЕУ нас је понизила више него смо понижавани у последњих 300г. Да је ЕУ била искрена примила би у своје редове СФРЈ, много организованију и правно уређенију државу, 11 пута мање задужену и много бољег партнера, а не би је растурала у крви и на бази тешких, геноцидних злочина.

Позивамо све да не прихватају поделу одговорности, да повуку своје изборне листе и да их не предају, ако нису за поделу Србије и промену њене демографске слике, распродају свих природних ресурса и довођење Србије у стране финансијског и свеколиког ропства. Позивамо и грађане који нису за комадање Србије да не изађу на изборе па да видимо ко није за опстанак Србије, било да је у питању политичка опција или гласачи. У тим условима се и смањује могућност изборне крађе и приказивања изласка већег броја  гласача који нису ни бирачи, створена је погрешна медијска слика да постоје само бивши и садашњи и да нема трећих, па да од два зла бирамо мање, што није опција за просперитет и срећну будућност Србије. Бити део скупштинске икебане је понижење.

Одговорност за стање у Србији је огромна и њу морају да сносе најодговорнији, у циљу маркетинга и са погубним субвенцијама у економији су задужења знатно повећана, а на сваком кораку се Србија пљачка, само пензионери којима се највише бајки прича, 350 милиона евра месечно, још се и њихова имовина која треба да пуни фонд распродаје и приватизује.

ГЛАВНИ ОДБОР НОВОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ

Нема коментара:

Постави коментар